Real Time Analytics

Livet På En Kant

För att bli lite gladare igen

Publicerad 2013-04-18 16:25:02 i Vanlig vardag,

Jag har känt mig lite nere i typ två veckor nu. Det är mycket som spelar in på det. Många olika saker som hjälper till på sitt håll.
 
En sak som jag tänkt länge på tog jag tag i idag. Jag vet inte hur det kommer att sluta. Det vet man aldrig, men jag gör det här enbart för MIN EGEN SKULL. I slutändan är det ändå mig själv jag ska leva med resten av livet. Det är lika bra att se till att man mår bra själv. Någonstans känner jag att jag måste det här. Det här är också det första steget mot något nytt.
 
Jag orkar inte längre och jag vill något annat i framtiden. Frågan är bara vad. Jag har inget svar på frågan. Lite saker önskar jag mig dock och de kommer jag att se till att de slår in.
 
Jag har fler saker jag tänker göra också. Jag har mål. Dock är det vissa saker jag behöver lösa. Osäkerhetsgrejer inom mig själv. Jag vet inte hur jag ska göra det än, men jag kommer på en lösning.
 
Nu när jag bestämt mig för A kommer säkerligen B att infalla snart också.
 
Som sagt, nummer 1 mitt liv är jag och det här gör jag för min skull.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela