Real Time Analytics

Livet På En Kant

Dagens tre bästa saker!

Publicerad 2013-04-25 00:04:07 i Vanlig vardag,

Jag får väl ta och räkna upp dagens tre bästa saker. Jag sa till en tant idag att jag allrid avslutade dagen med att skriva upp de tre bästa sakern. Sedan när jag hade en sämre dag, kunde jag ta fram och läsa om allt det bra som hänt mig. Det stämmer att jag gör så, till viss del. Ibland fuskar jag, men nu ska jag ta mig i kragen. Bra saker föder bra saker.
 
I morse när jag släppt ut hästarna. Ledsnade jag totalt. Jag var beredd att gå in och säga upp mitt stall. Jag ville inte vara med längre. Ni anar inte hur less jag blev. Det har ingenting med just idag att göra utan mer med allt.
Precis innan jag kom till ytterdörren här hemma lackade jag på mig själv och tänkte : Va fan! Jag fick nog. Sagt och gjort gick jag in, ringde lite samlat och nu ligger jag här. Lycklig som fan över att på något sätt lyckas få till det helt omöjliga.
 
Nummer två på listan idag valde tanten som jag nämnde det för. Hon svarade: Då kan du skriva på listan att du gjort en gammal tant lycklig. =) Det är nummer två.

Nummer tre är att jag lyckades få till en sko på Norton. Jag är lite stolt. Jag hittade liksom inte skon som jag letade, men hittade en liknande sko i en låda. Jag fick till det och den sitter hyfsat. Inte det bästa jag gjort, men det duger så länge.
 
Nu ska jag sova. Imorgon är det fortsatt arbete med att få till punkt ett idag. Det blev inte exakt så som jag önskat, men jag har något att arbeta utifrån. Nu krävs lite mer arbete runtomkring. Nästa vecka blir möte med presentation på det som komma skall. Min förhoppning är att komma med ett förslag som alla blir nöjda med i slutändan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela