Real Time Analytics

Livet På En Kant

....är iaf bra på att suga kuk!

Publicerad 2013-04-19 21:47:04 i Vanlig vardag,

Stod i stallet och diskuterade hästars olika kroppsbyggnad. Vi kom in på travhästar och att det i travstall finns en(oftast en) stjärna, några som springer in matlappar och att resten var skit som aldrig borde ha kommit till världen som travhästar. Vi menade alltså att de inte kunde bli något inom sporten, att det var fel på aveln.

Motparten i diskussionen klämmer då ur sig:
-Ja, det är ungefär som att vi skulle ha blivit elitfriidrottare. Hur skulle det se ut? Det är ju inte direkt så att vi ser ut som två spindlar. Man måste det om man ska vara friidrottare!

-Nej, det är ju sant, svarar jag. Vad skulle vi ha blivit då?

-Ja, man är väl iaf bra på att suga kuk.

-Det har jag iaf  fått bra betyg på. Med beröm godkänt.

-Ja, jag också. Fast det hade varit bättre om man hade varit en meter lång, platt skalle och tandlös. Då hade man varit avlad för det. Förmodligen skulle det uppskattas om man hade kotunga också.

-Hahaha, ja, det är ju sant.
 
Nu kanske ni undrar över varför en platt skalle skulle vara bra vid kuksugning. Det kommer sig helt enkelt av att mannen då kan ställa ölen på huvudet.

Hur går avelsvärderingen till för att kunna få fram tilltänkta egenskaper? Har dvärgar förtur?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela