Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ante var bättre i morse

Publicerad 2013-04-01 15:59:56 i Vanlig vardag,

Det gick bättre för Ante att gå ut i hagen i morse. Benen var fortfarande väldigt svullna men han stod lindad i natt. Jag vet inte om det var det, eller om han var sämst igår och nu är på bättringsvägen igen. Jag har iaf bestämt mig för att han inte kan bli så här dålig och att jag måste fixa det. Efter att ha läst på lite har jag kommit fram till lite mer saker som är väldigt intressanta. Nu ska jag ta och pröva det som verkade mest rimligt.

För den "akuta" svullnaden ska jag ta och smörja med arnikaliniment för att få bättre blodcirkulation. Om tarmen blir försurad, vilket jag tror har uppstått kan det sätta sig på lederna som det gjort på Ante. Han är väldigt glad och han ser pigg och fräsch ut. Det bästa hade varit om jag kunde motionera honom lite, men eftersom han har så ont skippar jag det. Jag får ta tag i det när han är lite bättre och kan gå en bit.
 
Jag har haft en häst tidigare med liknande problem och känner till en hel del om näringsläran som ligger bakom, men då tog det väldigt lång tid innan hon blev bra. Med Ante hoppas jag på ett resultat ganska snart.
 
Jag ska komma på något bra. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela