Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det jag önskar mig ikväll

Publicerad 2012-10-12 14:29:00 i Vanlig vardag,

Idag önskar jag bli bjuden på middag. Det behöver inte vara så överdådigt eller pampigt eller så. Bara sällskapet är rätt(red anm: rätt är den mannen som det är ett evigt tjat om). Blir jag inte bjuden på middag av "rätt" sällskap vill jag bara sittta hemma. Mer än så känner jag inte för att göra.

Jag började nästan ge upp hoppet om dagen, eller egentligen inte. Jag tänkte bara att det kanske händer mer en annan dag. Det känns som att allt flyter på som bara den ändå. Nu känner jag mig också redo att köra bil igen - tror jag så den där bilen kan ta och dyka upp nu.

Alltså jag ska erkänna en sak samtidigt. Jag är sjukt rädd för att prata med den här mannen. Han som jag vill äta med ikväll. Eftersom allt blev lite fel förut vill jag rätta till det. Innerst inne vet jag, och har vetat sedan första början, att det är han jag vill ha. Sedan har han sagt bla bla bla och jag har sagt bla bla bla. Resultatet blev lite tokigt. Nu känner jag att jag vill ordna upp det här. Jag vill träffa honom förutsättningslöst. Det är allt. Inte krångligare än så. Jag vill att vi ska vara vänner helt enkelt. Det är det jag önskar mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela