Real Time Analytics

Livet På En Kant

Skräcken över att behöva träffa andra

Publicerad 2012-10-24 22:04:00 i Vanlig vardag,

Här ser ni numer en som från och med fredag även kommer att vara kund hos hemtjänsten. Det är jag och åldringarna nu. Inget annat! Snart kommer ni också se mig sitta och knyppla. Gå med i PRO blir nog ett måste också. Bingo vet jag inte, men det borde väl ingå.
 
Nej, skämt åsido. Till veckan får jag hjälp med att äta tre gånger om dagen, äta kan jag göra själv, men jag har lite svårtt tillaga maten De ska också påminna mig om att ta medicin, åka och handla, köra diskmaskinen om jag inte kunnat det, ev tvättmaskinen någon gång.
 
Det är så det är nu. Det känns ju inte direkt roligt. INGET av allt det här är roligt. Det är förjävligt.
 
Jag har däremot konstaterat att jag har ett gäng fantastiska människor omkring mig. Inte bara en, utan flera och jag vet inte hur jag ska kunna tacka för all hjälp jag har fått och fortfarande behöver.
 
Det var inte förrän idag som jag var ner till stallet en sväng. Jag fick först skjuts och åt lunch därnere. Hälsade på Ante orkade jag, men inte mer än så. Sedan var jag ner en sväng på eftermiddagen. Jag har fortfarande svårt att träffa andra. Ni kan aldrig ana skräcken att låta som en cp-skadad och försöka prata med andra. Det går liksom inte att beskriva. Förbättringen är dock stor varje dag. Igår ville jag åka ner och säga hej, men jag orkade inte.
 
Jag tror att allt någonstans ändå har en mening. Det är meningen att man ska lära sig. Svaret på vad det är meningen att jag ska lära mig av det här. Det vet jag inte. När allt är slut och jag är frisk hoppas jag att jag har det.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Publicerad 2012-10-24 22:23:16

Se till att bli bra nu!!

Postat av: Fanny

Publicerad 2012-10-25 04:48:48

Jag håller med föregående talare! Krya dig

Postat av: Annika

Publicerad 2012-10-25 13:35:23

Och jag håller också med!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela