Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ni kommer inte att tro det - mitt liv är helt INSANE just nu

Publicerad 2012-10-08 21:20:39 i Vanlig vardag,

Senaste nytt i mitt liv är jag precis blev medbjuden på en resa utomlands. Det är helt insane. Vi pratade om Polen tidigare idag, eller Holland egentligen och det var mest på skoj för en annan grej och helt oseriöst. Sedan säger den här andra i samtalets gång. Polen kan vi väl åka till? Jag svarar att jag redan varit där flera gånger och Holland då var mer intressant. Nu till det HELT SJUKA. Jag blir medbjuden på en Hubertusjakt(rävjakt för er som inte vet) i Polen. En dag rida jakten och de andra två dagarna rida på en fantastisk strand. Vem fan har inte drömt om det någon gång? Nu finns det två platser kvar. Vill man inte rida kan man få åka häst och vagn och under turens gång ute i skogen. Annars, för min del, räcker det om de som åker med bara dricker vin.

Alltså, är det inte helt sjukt. Vem öppnade dörren till det fantastiska? Och jag önskar för allt vad jag någonsin önskat att dörren förblir öppen för all framtid i mitt liv. Herregud alltså!
Vad kan morgondagen ha att erbjuda?

Jag har massor kvar som jag önskat mig. Någon skrattade idag åt mina 26 miljoner, men som jag skrev i det inlägget. Till skillnad från er så VET jag hur jag ska få mina. Jag kan faktiskt tro på det.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-10-09 06:45:58

Holland blir det, så det så... ;-)

Svar: Ja, alltså ska det börja vara på det sättet så. Det skulle vara coolt att åka både till Polen, Holland och Tyskland. Jag ska på den där julmarknaden 1:a advent. Det lär ska vara asmysigt där. =)
Livet På En Kant

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela