Real Time Analytics

Livet På En Kant

Inget ont som inte har något gott med sig

Publicerad 2012-10-01 16:01:40 i Vanlig vardag,

Sitter här nu och har funderat hur mitt hem ska se ut. Helt plötsligt öppnade sig allt. Det är bara att flytta runt lite saker. Jag har fått några delar av mina släktingar och sedan finns resten på Blocket. Kan det bli bättre? Min sänggavel kommer dessutom bli kalasfin. Jag behöver bara någon som hjälper mig med den. Hmm.... Vem ska det bli? Jag sa ju att jag måste hitta en man som hjälper mig lite. ;-)

Helst så snart som möjligt. Han måste vara händig så han kan använda skruvdragare, såg, hänga upp saker på gipsvägg och lite sådana saker. Han måste dessutom förstå att jag är hälften krympling just nu och "bara" kan titta på. Trevlig är jag iaf och glad blir jag om jag får hjälp. Just det, mannen måste också förstå att han måste ta sin bil och åka och handla sakerna med mig. Jag vet vad jag ska ha så jag kan peka. Bara mannen bär åt mig.

Några frågor?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela