Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det här med män

Publicerad 2012-10-11 10:37:19 i Vanlig vardag,

Igår fick jag skjuts att köpa spån till mina tottotroll. Det är en ny person som dök upp i mitt liv och jag tycker att det är en riktigt, riktigt genomärligt snäll person. En sådan som vi vill ha i vårat stall. Så kommer det också att bli, men jag kan berätta mer sedan.

Nu till det här med män. Vi åkte till Plantagen för att köpa spånet. Naturligtvis var det slut i butik. Jag hade också lyckats hitta en skev vagn. Suck! Ni vet en sådan där som drar åt ena hållet och bara går att köra snett.
Iaf fick vi gå till lagret och där kom det ut en man. Av manligt kön iaf. Jag tänkte inte så mycket på det utan lastade på säckarna och började styra kärran från helvetet mot kassan. Vet ni vad 7 säckar spån väger? Det kan jag tala om 7x16. Lägg där till att jag knappt orkar rulla vagnen eftersom jag fortfarande är mycket svagare och att kärran hela tiden var ställd åt vänster.

Sagt och gjort körde vi ju rakt in i någonting och spånpelletsarna strilade ut genom hålet som uppstod. Det är då man tänker: Fitta! Ler och frågar efter tejp. Mannen från lagret säger att naturligtvis kan vi få det och knallar iväg. Han kommer tillbaka och tejpar medan jag börjar betala.
Sedan går vi. Ute vid bilen konstaterar den här nya "vännen" att mannen såg väääldigt glad ut när han såg mig. Jaha, säger jag. Det var inte något jag tänkte på.
Jag har ju fullt upp med att fokusera på den jag vill ha. Då kan jag inte titta på andra. Jag vet ju vad jag vill ha och då finns det inte plats för något annat. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela