Real Time Analytics

Livet På En Kant

"Den där" mannen och mina 26 miljoner

Publicerad 2012-10-30 20:31:00 i Vanlig vardag,

Nej, nu är det dags att jag tar och blir frisk. Det här håller inte. Det känns som att allt faller samman. Eftersom jag inte har annat att göra än att glo in i de sjukhusvita väggarna, sköta "Farmen" på fb, titta på tv eller äta spenderar jag den mesta tiden på att tänka. De stunder hjärnan inte faller in i det apatiska tillstånd som fortfarande dyker upp bitvis under dagen.
 
Jag blir dessutom enormt stressad av andra människor när de pratar med mig. Hjärnan hinner inte tänka och allt som inte faller in i ramen över exakt hur det ska vara blir bara ett enda virrvarr och hjärnan kraschar totalt. Då menar jag verkligen totalt. Sjuk har fått en ny innebörd. Jag har förstått meningen med att rutiner måste fungera exakt.
 
Nu sak jag iaf bli frisk. Det finns inget annat. Mitt liv måste dock börja se lite annorlunda ut och det måste börja ske nu. Jag får helt enkelt börja ta och önska mig lite andra saker. De sakerna jag önskade mig innan har alla skett. På ett eller annat sätt. En del på, hmm, ja, kanske lite sämre sätt och andra på bättre sätt. Dock kan säga att det hänt något på ALLA fronter som jag önskat mig något. Allt har inte skett och är färdigt, men positiva förändringar har skett, annat kan jag inte säga. Nu kanske ni tänker, haha, ofta att hon har fått sina 26 miljoner och inte har jag sett att hon träffat "den där" mannen heller. Nej, det har jag inte heller gjort och mina 26 miljoner finns inte på kontot - än! När jag tänker efter så kanske jag måste önska att träffa den här mannen mer, jag skulle faktiskt vilja prata mer med honom. Jag ska tänka igenom önskningen lite. Nu känner jag mig inte så orolig. Vi kommmer att träffas igen. Det vet jag. För jag vill det. Dessutom har jag redan den här vinflaskan som står och samlar damm. Han och jag ska ju dela på den, fast det vet inte han än. Han märker väl....
Vad gäller mina 26 miljoner, så kommer de att komma. De vet jag, för kommer ni ihåg, jag har ju redan önskat mig dem OCH till skillnad från er så låg det inom vad som är troligt för min del. För de flesta av er är det ju fortfarande en omöjlighet.
 
Nej, nu ska jag sätta mig och fundera över önskningen gällande mannen.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela