Real Time Analytics

Livet På En Kant

Attraktionslagen fungerar! Jag har beviset nu

Publicerad 2012-10-07 21:30:00 i Vanlig vardag,

Det här är helt sjukt! Förut har man alltid funderat över varför saker bara flyter på ibland. Jag önskade mig igår att jag skulle bli av med skräpet. Dvs det jag inte vill ha. Sagt och gjort! Jag blev av med en HEL kartong tallrikar och glas.

Nu ska jag berätta historien bakom. Ni kommer inte att tro det.

För någon dag sedan frågade jag min granne om han inte hade någon singelkompis som kunde komma och hjälpa mig med sakerna jag vill fixa här hemma. Det hade han inte, för alla har tydligen "åkt hem". Ni vet, irländarna. Till saken hör att han erbjöd sig själv att hjälpa mig. Jag berättade om allt jag behövde bli av med.

Igår träffade han en från sitt jobb. Tydligen brukar de aldrig prata om något annat än jobbsaker. Just igår pratade de om att kollegan och hans tjej hade hyrt ut sin lgh i andra han och nu inte hade några talrikar för de som hade hyrt hade tagit med sig allt porslin. Fantastiskt! Imorgon får han en kartong med talrikar och glas. KAN det passa in bättre???? Jag blir av med mer helvete och någon annan slipper äta från papptalrikar.

Jag önskade bara bli av med mitt skräp. =D

Jag önskade dessutom träffa den här personen och han har jag sett två dagar i rad nu. Alltså, det här fungerar verkligen. Tänk om två personer skulle utöva det här som faktiskt ville träffas eller något annat. Vad skulle inte kunna ske då?

Den här personen då, den som jag pratat om så mycket här på senaste tid. Jag kan erkänna att jag inte känner mig riktigt redo än att faktiskt prata med honom. Det är bra att han kommer, men jag behöver lite mer tid. Det känns bättre för varje gång jag ser honom, men det är lite jag måste göra med mig själv innan. Det är saker jag måste bli vän med om ni förstår vad jag menar. Det har inte med honom att göra utan helt enkelt med mig själv.

Jag VILL verkligen träffa honom. Jag kan skulle aldrig säga något annat, men, det är några saker jag måste göra för mig själv först. Jag hoppas det är färdigt i veckan. Igår trodde jag att jag inte skulle få se honom igen och det kändes som en katastrof. Verkligen! En katastrof alltså. Det går liksom inte att träffa en person och samtidigt tänka på en annan. Om man gör det finns det bara två sätt: Ett är att leta tills man hittar en person som gör att man inte tänker på den andra. Två träffa den man tänker på. Jag väljer nummer två.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela