Real Time Analytics

Livet På En Kant

Vad som helst för ett badkar just nu

Publicerad 2012-11-08 11:42:44 i Vanlig vardag,

Just nu känns det som att jag skulle ge vad som helst för ett badkar. Jag har ont i nästan hela kroppen. Det bästa har jag kommit på är en stekhet dusch där jag nästan skållar huden, men ett bad skulle sitta en miljon gånger bättre. Nu har jag inget badkar. Jag känner inte heller någon som jag kan åka och "låna" av. Jaja, drömma kan man ju alltid. Jag börjar undra när detta elände ska sluta. Hur lång tid kan det ta innan man blir bättre?

Läkaren sa ju att jag skulle vänta ut. Det känns ju bra. Ska jag bara sitta här då? Ja, alltså jag har ju inte så mycket val. Det är ju knappt att jag orkar något alls och även fast jag gör "ingenting" gör jag för mycket. Igår gjorde jag morgonpåsar till mina hästar på kvällen och jag kan inte beskriva smärtan i armarna. Det är ingen ide att klaga för det blir inte bättre. Det är bara att göra´´t.
 
Men ett badkar skulle sitta fint..... Någon borde erbjuda sig att låna ut sitt. ;-)

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-11-08 11:57:38

Vi tar in ett från nån hage, ha ha ha

Svar: Eller hur, haha, kallt, rostigt och jävligt! Låter mysigt och romantiskt. Nej, jag vill nog ha lite tända ljus och så i närheten. Behöver rehabilitering, du vet! ;-)
Livet På En Kant

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela