Real Time Analytics

Livet På En Kant

Planering inför stallfix - "det är inte hur man har det, det är hur man tar det"

Publicerad 2012-11-06 13:35:00 i Vanlig vardag,

Har man ett litet stall med begränsade utrymmen gäller det att vara smart. Naturligtvis har jag varit det också. I helgen mättes och fixades det. Sedan blev det en titt på IKEAs hemsida. Dock fascineras jag över att det ska fattas 1(!!!!) cm på saker som är tänkt att passa in på en viss sorts hylla. Det är sjukt irriterande faktiskt. Nåväl, inget att hänga läpp över. Idag kommer det en man och ska titta på "bygget" han ska delta i.

Idén har jag hämtat från ett annat stall som jag stått i och den här lösningen tyckte jag var helt suverän. Smart, enkel och billig. Eftersom det nu fattades den där enda centimetern blir det eventuellt ändå bygge med lösvirke. Det blir mer arbete och antagligen inte billigare, men i det långa loppet kanske det är en bättre lösning trots allt.

Jag vill faktiskt ha ett så bra stall som möjligt, även om jag känner att jag haft en djup svacka. Jag har sett tillbaka lite och vet ungefär när jag började bli sjuk. Det är inte så lätt alltså. Dock är det bara att ta nya tag och lyfta sig upp från botten igen.

Det är tur att jag kan få hjälp med bygget eftersom jag är nästintill helt handikappad själv fortfarande. Jag lovar er bilder när det är färdigt.

Jag har sju boxar i mitt stall och sju förvaringsutrymmen som är låsbara ska det bli. Det kommer att bli suveränt. Compact living i stallet. =)

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela