Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag vann!!!!!!!!!!!!!!!

Publicerad 2012-11-30 14:15:00 i Vanlig vardag,

Det här känns på något sätt som en vinstens dag! Hur lyckades jag? Frågan kanske jag inte ska ställa mig, men ikväll har jag mycket att fira. Jag har, mot alla odds, lyckats. Ibland kanske ni undrar hur jag gör, hur jag lever mitt liv, hur det fungerar. Jag vet nu, att det är för att jag är en suverän människa. Jag tror. Jag vägrar ge upp. Ibland gråter jag inombords, men någonstans vet jag att det jag gör är det jag vill. När det ser som mörkast ut ger jag inte upp. Jag står där ute och kämpar. Det spelar ingen roll vad ni tycker. Det spelar ingen roll om det är -30, om det spöregnar på mig i ett dygn. Tyvärr, ibland händer det även, att jag måste köra över någon. Det är så den här världen fungerar, men idag ska jag och min "sambo" fira tillsammans. Jag bestämmer det nu. Vi ska fira, att jag, mot alla odds vunnit det jag jobbat för i flera år. Idag, den 30 november 2012 var dagen som jag skulle inse det. Det är nu det vänder. Allt kommer att gå framåt, uppåt.
 
Ni kan tycka vafan ni vill. Jag är så jävla glad. Från och med nu vill jag älska varje sekund, minut, timme och år av mitt liv. =D
 
Idag har jag vunnit mot mina egna fördomar om mig själv. Igår njöt jag av bara vetskapen om att det kunde vara så. Idag kollade jag fakta. Jag är en suverän människa! Jag har lyckats.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-11-30 14:47:21

=D Haaaaappyyyyyyy faaaaaace... Kommer snart hem med glögg å eeeh, kalkonchips.... Livet blir till vad man gör det. Nu fattas bara två stjärtlappar å en pulkabacke...

Svar: Perfa att Vovvish älskar att dra pulka. Vi kan sitta på våra xxxx arslen både uppåt och nedåt i backen!
Livet På En Kant

Postat av: A J

Publicerad 2012-11-30 15:54:00

Vad är det du har lyckats med då? :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela