Real Time Analytics

Livet På En Kant

Imorgon lär jag ha sjukt ont i kroppen

Publicerad 2012-11-02 21:08:00 i Vanlig vardag,

Idag har jag nämligen orkat lite mer och lyckats ta mig till stallet hela två gånger. Väl utspritt under dagen. Det är iaf skönt att lyckas komma ut lite. Jag känner mig helt slut nu ikväll och ska lägga mig alldeles strax. Imorgon är en ny dag och eftersom jag inte har någon som släpper ut hästarna får jag pallra mig ner själv. Jag vet, jag borde inte, men nu är det så. =/ Inget att göra åt saken.

Det är tur jag har "barnvakten" här. Hon är bra på alla sätt och vis. =)

Sedan hoppas jag att jag får prata med den här mannen snart igen. Jag hoppas han kommer snart igen. Nu är det ju så att man får ha lite överseende med att inget går så fort för mig just nu varken tal eller tänkande, men jag tänker som att om man inte kan ha överseende med det så.....bla bla bla.
 
Just nu bevisas det verkligen vilka som  är äkta vara av människa och vilka som inte är det. As simple as that! Vi pratade om det här hemma idag. Skåran som uppstod. Just nu behövs det inget elefantarsel för avdelning. Det går som av bara farten.

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2012-11-02 21:25:51

Det låter inte sunt att du ska fixa det själv imorrn... själv jobbar jag tyvärr.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela