Real Time Analytics

Livet På En Kant

Folk verkar tro att jag har blivit efterbliven

Publicerad 2012-11-02 09:28:00 i Vanlig vardag,

Vissa iaf. På ett sätt är det nedlåtande, men det är intressant att se hur andra människor faktiskt är. Det är ju alltid så att andra människors agerande säger mer om dem än om en själv. Jag menar inte att jag är felfri eller perfekt på något sätt, tvärtom. Vi alla har många fel och brister. Jag agerar ju också olika.
Jag vill poängtera: Det är INGET fel på min hjärna! När vi nu fått det avklarat kan vi gå vidare.


Jag vet inte om det är positivt eller negativt, men jag har sjukt ont i kroppen. Det känns som att någon kört över miin kropp två gånger med en ångvält. Det borde rimligtvis innebära att jag är tillbaka i fasen då jag blev sjuk första gången i höstas för då kändes det likadant. =) Det är ju bra. Det dåliga är att jag har ont och att jag inte är bättre än så, men det är ingen ide (jag har fått en keylog och kan inte göra apostrofer) att tänka så. Jag har blivit bättre och det är huvudsaken. Dessutom har jag blivit SJUKT sugen på att rida igen. Jag bara längtar till jag kan börja rida Ante.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela