Real Time Analytics

Livet På En Kant

Dag 1: Fri shopping

Publicerad 2012-11-13 19:44:14 i Vanlig vardag,

Jag tänkte att jag skulle börja med att hitta helt ny inredning till lägenheten. Nu blev det inte så. Jag fastnade på nummer ett där. Online-shoppa en soffa är ju helt omöjligt. Det går liksom bara inte. Jag gick istället över till kläder, men det kändes också oinspirerande.
 
Därefter hamnade jag på hästlastbilar. Efter lite tittande fastnade jag för den här: http://www.ketterer-trucks.de/en/trucks-in-stock/category/vehicle/ride/ketterer-professional-pop-out-s25-scania-topline-r-420-1.html
Jag tittade lite närmre och kom fram till att den inredningsmässigt inte uppfyllde mina krav. Letade vidare lite och hittade istället:
http://www.ketterer-trucks.de/en/trucks-in-stock/category/vehicle/ride/ketterer-professional-pop-out-man-26440-tgx-xxl.html
Den här hade både snygg inredning och kändes funktionsduglig.
Eftersom jag inte vill ha det trångt hittade jag även en trailer till.
http://www.ketterer-trucks.de/en/trucks-in-stock/category/vehicle/ride/ketterer-exclusive-trailer.html
En separat lägenhet till groomen blir det också. Mycket passande och skönt inför alla tävlingar jag ska åka på. Det är ju jobbigt att trängas.

Det är lagom som lastbil. Jag har även tittat på några hästar samt anmält mig till Sunshine Tour i Spanien. Kanon! =)

Mer än så blev det inte idag. Lastbilen tog rätt lång tid att hitta. Imorgon kommer en ny uppgift. Jag har redan lite planer för den. Innan jag lägger mig ikväll tänkte jag köpa ett hus, donera lite mer pengar, har redan donerat lite och kanske en resa skulle passa in.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela