Real Time Analytics

Livet På En Kant

Attraktionslagen - jag älskar mitt liv!

Publicerad 2012-11-29 16:15:00 i Vanlig vardag,

Jag läser en bok om attraktionslagen just nu. Jag fick låna den av L som tyckte att jag skulle läsa den.

Just nu är jag inne på "kapitlet" om att känna tacksamhet och tillåtelse. Det går sådär idag. På vissa delar av mitt liv känner jag enorm tacksamhet samtidigt som jag känner en enorm bitterhet över en annan del av mitt liv. Jag tror att det är för att jag hoppas hela tiden. Jag måste nog lägga ner  det. Ofta tycker jag att när man hoppas på något blir det bara besvikelse istället. Nu är det ju den här personen jag vill träffa, men det känns som en omöjlighet. Det känns som att vi aldrig kommer att lyckas stöta ihop samtidigt så att det ens ska kunna bli något tillfälle att vi ska kunna prata med varandra. Bara här är det fel. Jag fokuserar ju på helt fel sak. Istället borde jag vara tacksam att möjigheten finns, det har bara inte skett ännu. Det är ju bara en tidsfråga. Jag vill ju bara att det ska ske snabbare än det faktiskt gör. Sedan att jag inte vet om han har något intresse eller inte. Det skiter jag i. JAG har det och då är det det som gäller. ;-)

Jag blir lite bitter också över att jag är upptagen flera kvällar nu utom ikväll och att ikväll, känns det kört. För vad är sannolikheten att han skulle komma just ikväll? Inte så stor, men eftersom den finns är det möjligt. Allt är möjligt! Om jag lyckas gräva upp mig från botten, om än att jag fått kämpa, är allt möjligt. Jag hatade mitt liv förut och nu älskar jag det och skulle inte byta ut det mot någon annans.

Nu ska jag iaf ner till stallet en sväng och njuta av det underbara vita som är ute just för tillfället. Snö gör en verkligen lite lyckligare. =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela