Real Time Analytics

Livet På En Kant

Allt löser sig - piece by piece

Publicerad 2012-11-04 18:55:53 i Vanlig vardag,

Eftersom jag är lite knäpp, som ni kanske noterat förut, kom jag på att jag inte skulle sätta ut någon annons på stallplatserna. Jag vet, det är helt sjukt för nu tänker ni att om man inte sätter ut någon annons kan man inte få några hyresgäst. Fel! Jag satt och hade gjort iordning för att lägga ut en annons när jag kom på att jag skulle önska mig hyresgäster. Nu kanske ni skrattar och tänker att "hon är fan ordentligt störd". Det är möjligt att jag är det. Jag tänker inte säga emot. Jag förstår ju själv hur stört det är.


Nu är det så att två kom på spontanbesök förbi stallet igår och svitch-svitch. Idag står jag med en som vill skriva kontrakt - enligt de "nya" reglerna jag satt upp för uthyrning av stallplats i mitt stall. Jag vill ha det på ett visst sätt. Efter snart ett år har jag kommit på lite mer hur jag vill ha upplägget. Genom åren har jag stått i ett antal stall och har flera bra saker som jag vill ha som hyresgäst, dvs om jag hade hyrt in mig i mitt stall. Sedan har jag ett antal dåliga saker som jag inte vill ha i mitt stall. De här nya tycker att det verkar vettigt och kommer och skriver kontrakt på onsdag. Det här kommer att bli kanon.


Jag fick dessutom se den här mannen idag. Jag hade inte tid att gå fram och hälsa på honom. Dessutom var han en bit bort och jag orkar ju som inte gå så mycket. Allt har väl sin tid och just nu måste jag fixa till stallet. Det kommer först.


Jag fick dessutom en ny affärside och jag kom på att jag nog måste ha en hemsida till allt snart. Jag kommer inte att börja med NÅGONTING förrän jag är frisk naturligtvis, men bearbeta i tanken får man alltid göra. Den här sista affärsiden är faktiskt en av mina bästa för den kan jag påbörja HELT utan startkapital. Fatta hur fantastiskt. Min entreprenörsgen måste vara så otroligt stark. Den här sista affärsiden är något som jag redan har bestämt

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela