Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag arbetar på det här med att vara pinsam. Det går faktiskt ganska bra!

Publicerad 2012-05-26 21:37:14 i Vanlig vardag,

Kommer ni ihåg det här inlägget med engelskan och mina nya grannar? Det var ju någon gång i januari-februari. Nåväl, det var lite pinsamt. Nu sitter jag här och de har fest. Min plan för kvällen var att bjuda in mig själv, men det går sådär. Jag är ju lite blyg av mig så det är inte så lätt. Med lite mer alkohol kan jag nog ta saken i egna händer och knalla över.

Faktum är att jag faktiskt redan har gjort entré för kvällen. Precis när jag kom från stallet alldeles nyss passerade jag deras dörr. I samma ögonblick som jag passerat öppnades dörren. De är hundvakt åt en annan hund just nu och Vson hatar andra hanhundar varpå jag i halvfyllan kastar mig efter hunden. Min lite utslitna foppatoffel viker sig åt andra hållet varpå jag snubblar åt vänster. I samma veva som hela min hydda rör sig åt det hållet glider toffeln åt andra, trots att den redan vikt sig åt ett håll, och jag på något sätt snubblar åt båda hållen samtidigt utan att lyckas fånga hunden.

Tack och lov är jag van vid pinsamheter så jag hittar snart fattningen får tag i hunden och lyckas utbringa ett Sorry! Om inte det kallas för entré då vet jag inte vad det är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela