Real Time Analytics

Livet På En Kant

Alla män är.....

Publicerad 2012-05-03 18:13:42 i Vanlig vardag,

....korkade utom Abbe där tillverkade Gud en tabbe. Så enkelt är det. Suck och stön säger jag bara. Det här muppot ansåg att jag skulle komma bort till honom idag. Grejen är att han glömde sin laddare hos mig igår vilket ju lett till att han inte har något batteri kvar i mobilen. Jag fick "jag är vid XXX och arbetar. Lite batteri". Mitt svar var kort och enkelt. "Laddaren hänger i stallet." Problemet som jag ser det nu är att smset inte gick fram eftersom det var lite batteri och laddaren ligger hemma hos mig. Det är dåligt. Det kan hända att det leder till att vi måste träffas och det vill jag inte. Steg två kommer att vara att jag meddelar att jag vill vara ifred och att jag vill att han håller sig borta. Han har sagt att han har ångest för att jag ska säga det igen, men det är ju hans problem. Jag vill inte ha med skit att göra. Jag undrar ju liksom: Antog han att jag bara skulle komma dit för att han meddelade mig det? Jävla pucko säger jag bara.

Nu ska jag iaf ner till stallet och ta hand om mina hästar. Smset har ju fortfarande inte gått fram och lär inte göra det heller så stallet lär vara lugnt att vistas i ändå. Tänkte motionera hästarna lite och en av dem får nog gå i sommarhagen med hunden. Det tycker V är roligt.

Det lär vara more to come så ni får hålla utkik efter vidare information. Det finns en lösning på det hela, men det känns som att det är en promille att det skulle kunna vara på det sättet.

Kommentarer

Postat av: Torre

Publicerad 2012-05-04 19:35:19

"Alla män är korkade ..."

Tack för den :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela