Real Time Analytics

Livet På En Kant

Vi sa ju kl 9

Publicerad 2012-03-09 06:36:18 i Vanlig vardag,

Jaja, det är väl bara att konstatera att man inte var mer intressant än då. Jag har ju sagt att kl 9 är deadline för svar och det är det också. Det känns inte hoppfullt med något svar heller. Jaja, nu ska jag åka och jobba. Jag ser väl när klockan är nio vad som hänt. Allt som är efter det är ingenting. Dyker han upp utan att ens ha svarat på det här kommer jag bara att tala om för honom att dörren är på samma ställe som när du kom in. As simple as that. Kan man inte ens svara är man inte värd mer och försöker han ute så kommer jag bara att gå. Jag kommer inte ens att titta åt hans håll. Jag känner inte att han är värd det. Men, men, återstår att se när klockan är nio alltså.

Det enda jag har lite ångest för är att han på sitt jobb ska säga att jag är en efterhängsen idiot. Jag lär ju inte våga prata med grannen och hyresvärden jobbar ju också på samma ställe som han.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela