Real Time Analytics

Livet På En Kant

"Jag vet vad jag flyr ifrån, men inte vad jag söker."

Publicerad 2012-03-05 16:34:00 i Vanlig vardag,

Ja, alltså nu har jag funderat lite och kommit fram till något. Det är ganska useless egentligen att ens tänka på någon som inte  är intresserad. Nu fungerar väl inte hjärna och hjärta samstämmigt, men det har nog de flesta kommit på någon gång i livet. Dessutom är det så att jag inte vill må dåligt över någon vilket jag ju vet att jag kommer att göra om jag träffar honom. Det vet jag av erfarenhet nu. Och kommentaren härom dagen gäller även mig "Det gör för ont att gå från hennes säng utan att veta var jag har henne." fast det då ska vara han istället såklart.

Dessutom verkar jag ha svårt att förstå svenska då han mer än en gång sagt att han inte vill ha något med mig. Jag kanske skulle ha sökt en svenskakurs istället för engelska. Det kanske hade blivit bättre och den hade kanske varit mer välbehövlig än engelskan eftersom jag verkar ha svårt att förståsvenska språket.

Ett konstant litet lidande är nog det jag väljer att leva med istället för att träffa personen, om den nu mot all förmodan skulle dyka upp igen. Ni vet, det går alltid att springa åt andra hållet. Även om jag vet innerst inne att jag ljuger när jag skriver det här är det nog ändå det jag vill, för jag orkar nog inte. Jag vill heller inte vara ett substitut för något.

"Jag vet vad jag flyr ifrån, men inte vad jag söker." Michel de Montaigne (1533-1592)

Det är också så att just nu behöver jag den där som skulle flytta berg för min skull. Nu återkommer jag till kommentaren i inlägget Slumpens faktor i rymden. Är personen inte villig att göra det för mig, finns det tyvärr ingen plats i mitt liv just nu. Jag håller precis på att ta tag i saker där jag inte kan sätta någon annan i första hand. Jag behöver någon som är beredd att hjälpa mig i det och stötta mig hela vägen. Egentligen behöver jag verkligen någon här, men med tanke på vilken tillit och tilltro jag har till andra människor efter år av svek från diverse personer är det inte lätt.

"Det finns sanningar, men ingen sanning. Jag kan mycket väl hävda två saker och ha rätt i båda fallen." Robert Musil

Jag ska göra det enkelt för er. Nu har jag bara skrivit vad jag inte vill. Ikväll, när jag är färdig med hästarna och har ätit. Ska jag ta mod till mig och skriva vad jag faktiskt vill. Det är att blotta sig lite, men ibland måste man vidga vyerna. Man måste våga passera sin "safezone". Att skriva vad jag faktiskt önskar mig här är att passera gränsen för mig. Träning ger färdighet antar jag och vi har alla olika safezones.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela