Real Time Analytics

Livet På En Kant

Min lilla stöld igår...... =D

Publicerad 2012-03-25 09:09:01 i Vanlig vardag,

Jag tänkte att jag skulle ha skrivit ett inlägg när jag kom hem igår, men jag var trött och tänkte att jag skulle lägga mig så jag skulle orka upp och släppa ut hästarna - till vilken nytta då? Jag glömde naturligtvis att klockan skulle ställas om i natt och vaknade då 08.35. Det tog dessutom en stund till innan jag kom på mitt misstag. Nu ska jag iaf dricka kaffet färdigt och sedan gå ner och släppa ut dem. Jag kan ju bara hoppas att de inte vet att man ställer om klockan. Då är nog Ante sur just nu

Idag blir det till att åka och köpa fröer till blomlådorna på uteplatsen. Jag är lite sugen på att köpa tomatfröer också för jag har en lite trasig vattenbalja som jag kan så dem i. Det blir bra. Igår fick jag dessutom en extra blomlåda då jag "råkade" stjäla en på tippen när jag var där och slängde sopor. Hihi! Vet ni känslan av att göra en sådan grej? Den kan få vilken deppig jävel som helst att bli happy. Jag försökte fiska upp fler blomlådor, mendet gick inte så bra. För spänningens skull har de ju vakter som går runt också. Haha! I löööv my self.

Nu vill hästarna gå ut. Ha en bra dag allihop. Själv ska jag sätta penséer i min nystulna blomlåda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela