Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jävla fitt-apotek!

Publicerad 2012-03-01 20:42:53 i Vanlig vardag,

Idag åkte jag ju för att hämta ut Antes medicin och jag har några reminders till mig själv nu. Ett: Glöm inte att beställa nytt betalkort i tid, alt tro inte att när kortet kommer att det är reklam. Det är jobbigt när det gick ut 02-12 och det har blivit 03-12. Om ni inte vet vad som händer slutar kortet fungera. När vi dessutom slutat leva som Cash is King blir det svårt att göra saker. När banken dessutom "slutat med kontanthantering" blir saken ännu svårare.

Två: Nästa gång jag får recept på något djurpreparat. Välj alternativet där veterinären ringer in receptet omg till valfritt apotek alt välj ett utlämningsställe. Om du mot all förmodan inte följer något av de här alternativen. Åk definitivt inte till Apoteket i Väsby centrum. Det lär numer vara stängt pga rökskadorna från det att det brann under hjälmen för mig därinne idag. Om dem nu inte har preparatet jag ska ha behöver hon åtminstone inte kalla mig korkad hon den som satt där och jobbade. Jag kommer ihåg vad hon heter. Men hallå! Det är ju penicillin och hästen har fått första omgången. Den måste ju ha idag. Vad är det människan inte fattar? Till slut tittar jag på henne och säger att JAG SKA HA DET. Ja, säger jag, ring runt och kolla var det finns. Det tar inte lång tid förrän de hittar det i Täby. Hur svårt ska det kunna vara???? Hennes första förslag var att jag skulle komma och hämta det de beställde imorgon efter kl 17.

 Nu har jag iaf tryckt i Ante första omgången av Penovet. Det var faktiskt lättare än att ge Metacamet. Han kan numera även klassificieras som lamadjur. Jag tror att jag har mer Metacam på mig än han har i sig. Måste han spotta ut något så dyrt. Det är ju typ hundra gånger dyrare än sprit ju.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela