Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag tycker att Ante fallit ur lite

Publicerad 2012-03-03 09:59:30 i Ante,

Nu blev den här bilden lite dålig, men jag tycker att han fallit ur lite. Det kanske var så att han hade ont i början och inte åt så bra. Han ser iofs inte smal ut här på bilden. Det är svårt när man mestadels ser bara feta hästar hela tiden att avgöra vad som är normalhull. Man får återgå till att vara saklig och bedömma utifrån fakta. Tyvärr, verkar det vara få människor som vet hur man kollar om hästen är i normalhull. Jag får försöka ta en bättre bild när jag kommer ner igen. Jag och V gick upp en stund efter att vi släppt ut hästarna.

Om det är en bild som inte är i motljus syns nog det mesta bättre. Som han stod när jag försökte fota var det omöjligt att inte ta bilden så.
Jag vet inte vad man kan räkna med när hästen får en akut skada på det här sättet då det bara hänt en gång tidigare. Den hästen fastnade i galopp i en brandtrappa med ena bakbenet. Ni vet en sådan här trappa i järn på utsidan av ett hus. Jag hade tur den gången och hästen blev helt återställd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela