Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag är väldigt osäker nu

Publicerad 2012-03-10 16:26:41 i Vanlig vardag,

Han har inte hört av sig om tiden och jag vet inte. Han spelar ju någon match just för sekunden och det är ju klart att han inte kan meddela vilken tid han är färdig och vi kan ses. Tänk om han ändrar sig och inte vill träffas då. Känns ju dumt att fixa iordning sig för honom då.

Dessutom vet jag fortfarande inte. Tänk om han är som den här förra. Lämnar ut något om mig till någon annan, typ sitt ex. Ni anar inte hur jobbigt det har varit. Jag tror dessutom att det är Han, han som jag hörde av mig till som varit in alla 192 ggr sedan 26:e jan. Det var ju innan det också. Jag känner ingen i Uppsala som jag kan tänka mig är så intresserad av alla mina mansrelaterade inlägg. Nåväl, det får förbli en gåta. Den verkar ha blivit rädd och försvunnit. Återgår till han ikväll. Vad är meningen att göra sig iordning om det ändå inte blir något? Jag klarar seriöst INTE att bli besviken eller förd bakom ljuset igen. Inte efter att det är enda erfarenheten efter att ha bott med någon som talade om hur dålig jag var varje dag i tre års tid. Jag har aldrig skrivit något om det då jag vet att vi har många gemensamma bekanta men det kanske är dags nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela