Real Time Analytics

Livet På En Kant

Idag har jag varit en dålig hästägare

Publicerad 2012-03-04 16:38:11 i Vanlig vardag,

Sitter och väntar på att diskmaskinen ska bli färdig. Sedan ska jag gå ner och ta hand om hästen. Han fick gå ute mycket längre än han skulle idag. Nu fick visserligen Ante och Norton stå inne en stund och äta innan de gick ut så de har inte varit ute så länge ändå.

Jag hoppas att han är bättre nu när jag tar in honom och att han inte fått högre temp. Strax över 38 känns ju ok, men högre än så vill jag inte att den ska vara. Jag hoppas också att han är lite mindre svullen. Allt som är lite mindre svullet än det som var när den stått inne över natten är bra. Svullnad som inte gått ner trots viss rörelse är dålig svullnad.

Så länge han är svullen går det ändå inte att kolla eventuella ligament med ultraljud. Det som känns lite konstigt är ju att han fortfarande i morse hade både Penovet och Metacam i kroppen.

Idag har jag gjort en röjning här hemma. Jag får besök till helgen och innan det måste jag göra en betydligt bättre röjning än den idag, men jag tänkte att om jag kör "veckans disk" så har jag iaf kommit en bit på väg. Det där med gruset på golvet är ett hopplöst projekt när man har hund den här årstiden som heter lertiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela