Real Time Analytics

Livet På En Kant

Haft en kanondag idag

Publicerad 2012-03-29 23:19:27 i Vanlig vardag,

Idag var jag ledig och jag har verkligen hunnit göra MASSOR. Nu fick hästarna lida lite för allt jag var tvungen att göra, men ibland blir det så. Det här var saker som gör att det bådar gott inför framtiden.

Jag hann med en lunch på lilla haket Mathörnan här i "byn" med L också. Vi diskuterade ditten och datten.

Min säljare ringde in och sa att hon sålt väldigt mycket och det var asroligt. Nästa beställning - here I come!

Jag vaknade kl 6 i morse och innan åtta hade jag redan hunnit göra massor. Hann bla skriva in mig på kursen jag ska gå.

På eftermiddagen fick jag ett samtal från en som är intresserad av stallplatsen. Hon kommer och kollar till veckan då hon jobbar hela helgen. Kan det bli bättre? Hon verkade dessutom passa perfekt in med mig och min hyresgäst.

Nu är det bara att tuta och köra. Det känns som att jag köpt mitt liv tillbaka. Vi hoppas att det här flytet håller i sig nu och gör inte du det, hoppas att mitt flyt håller i sig alltså, beror det enbart på att du är en bitter svensk surkossa som inte fått knulla på länge. Det är mitt svar på det mesta.

Det enda som fattas just nu är att träffa Herr Snygging, men jag hoppas på att han ska äta med sin kollega på lördag. Snacka om att det skulle vara en fullträff. Bullseye liksom!

Nu är det dags att sova för imorgon är det en ny dag fullt med roliga saker på schemat. Håll i er för nu gungar världen bara i min riktning och håller ni inte i er kommer ni att falla ur båten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela