Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det var inte min mening

Publicerad 2012-03-10 08:23:29 i Vanlig vardag,

Jag verkar ha skrämt bort min hemlige beundrare. Det var inte min mening. =( Den får väl vara in hur många gånger den vill. Jag vet ju att det inte är det där exet som var in förut. Hon har inte varit in på jättelänge. Nu vill jag ju ha tillbaka min beundrare. Jag vet ju fortfarande inte vem det är. Fast det kanske är som någon sa. "Han kanske har gett bloggadressen till någon ny brud som är inne konstant." Ja, man vet ju aldrig och jag upphör aldrig att förvånas.

Jag funderar lite på att åka och träffa den här J idag. Jag är sjukt rädd för att han ska ljuga ska ni veta. Jag vet inte om jag är paranoid eller om jag bara har levt lite.

Nej, nu ska jag ta och äta frukost och hoppas att beundraren vågar sig in åtminstone en gång idag.

Kommentarer

Postat av: Anette

Publicerad 2012-03-10 09:04:44

Vad är du rädd att han ska ljuga om?



Hur många inlägg har du lagt upp som du fått alla dessa besök på? Jag kollar ju via mobil ;)

Postat av: Jenny

Publicerad 2012-03-10 12:37:52

Det här är någon som kommer från ingenstans, alltså inte via någon länk, en iPhone, Uppsala, surfar Telia och igår var inne 8ggr tills jag skrev att den ju kunde säga vem det var. Nu när du har kommenterat ser jag ju att det inte är du också.

Postat av: Jenny

Publicerad 2012-03-10 12:38:25

Glömde också att jag har noterat dens intresse för alla mina mansinlägg

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela