Real Time Analytics

Livet På En Kant

Alla män är svin

Publicerad 2012-03-18 21:55:46 i Tvåbenade problem,

Jag har nu haft en helg bara för mig själv. Det har lett till att jag insett att jag inte är intresserad av att träffa någon av de män som jag eventuellt velat träffa tidigare. Förutom denna Herr Snyggin då. Han är den ENDA jag just för tillfället kan tänka mig att öht träffa.

Det beror på några saker. Han är lättsam att prata med och inte så förbannades dömande. "Ken" är dömande. Jag tycker inte om det. "Ken" är sedan tidigare omnämnd här, men jag väljer, eftersom det är lite elakt skrivet att kalla honom Ken. Jag är less på den där dömande attityden många har och när de dessutom tror att man är någon jävla Barbie-girl utan hjärna blir jag ännu mer irriterad. Förra helgen fick jag höra "you look so innocent". Kiss my fucking ass säger jag bara. Du har ingen aning om vilken jävla bitch jag kan vara om jag får nog.

Fortsättningsvis gäller. Enbart Herr Snygging är aktuell, kanske dårå, för ett eventuellt dejtande. Alla ni andra skitstövlar kan brinna i helvetet med era jävla sexbesatta svulster. Det är möjligt att Herr Snygging är sådan också, men han har åtminstone varit så pass trevlig innan att han är värd en chans. Resten, tyvärr, om ni inte uppvisar en mindre svinaktig skitstövelsida har ni inget i mitt liv att göra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela