Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nu vet jag var semestern blir =D

Publicerad 2012-06-07 19:30:02 i Vanlig vardag,

Igår fick jag reda på var vi ska åka. Det låter toppen. Jag ska delge även er när jag är färdig i stallet. Idag är en sådan här dag som jag inte har gjort någonting igen.

Jag har bara:

Morgon: Släppt ut hästarna på morgonen, gjort lite annat i stallet, skottat 120 liter hästbajsjord till mami.
Vid lunch: kört hästbajsjorden samtidigt som jag tänkt hämta hunden hos henne, fikat med henne på kolonilotten. Lastat in hennes skottkärra i bilen för att pumpa däcket på en mack. Kört henne till K-Rauta häggvik för att köpa kompostgaller till hennes tomater, kört ner till ICA eftersom K-Rauta inte hade några. Väntat på ICA, kört till Macken, pumpat däcket till skottkärran som STOD i bilen.
Eftermiddag: Tagit ner skottkärran från bilen. Kört hennes jord ner till hennes kolonilott. Lastat in de tomma backarna i bilen. Köpt presenning på rusta till höet. Kört till ICA Arlandastad för att se om de hade krukorna till min TipsyPot, men det hade de inte. Köpt lunch samt 3 paket grillkorv.
Senare Eftermiddag: Flyttat 350 kg hö från utanför stallet in i stallet. Stallgången är nu ockuperad för en vecka framåt av det här höet. Om ca en vecka måste vi bära in 350 kg till. Puh!

Jag har inte:

Mockat mina boxar, gjort iordning bambustängerna till tomaterna, mockat hagen, lagat hage och tagit bort den temporära lagningen, städat färdigt stallet(halva borde vara på andra listan), gjort lunch till imorgon, ridit mina hästar.
Kan nog fylla på med en hel del annat. Till exempel borde jag ha städat både inne och utanför min lägenhet, men det har inte hänt.

Suck! Tacka vet jag semester och den är NÄRA innestående. Till den har jag en LÅÅÅÅÅÅÅÅNG lista på saker som ska göras. =) Vem fan vill vara soffpotatis? Visste ni att jag nu har en tv, men ingen boxer. Jag närmar mig med myrsteg livet som soff-fläsk-liggare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela