Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jobbiga val i och med resan

Publicerad 2012-06-10 21:10:30 i Vanlig vardag,

Jag har kommit på att det dykt upp diverse jobbiga val i och med resan. Det blir ju så att vi är där tre hela dagar. Sedan kanske vi vill åka till en av de större närliggande städerna också. Här är iaf några svåra beslut.

*Besöka isgrottorna eller saltgruvorna?
Alltså valet är väldigt svårt. Båda grejerna är ju ascoola i sig. Isgrottsgrejen tycker jag om för det blir till lite av en grej runt om också. Jag hoppas resesällskapet tycker om den idén fast det tror jag. Han pratade om vandra, hyra cykel och så. Har jag nämnt att det ligger bredvid en nationalpark? Inte? Nä, men det gör det iaf.

*Besöka en historisk plats.
Den här historiska platsen måste vi bara besöka. Här tror jag dessutom att jag vill sitta och njuta av den härliga utsikten lääääänge. Jag måste nog fråga om han inte har en systemkamera. Det är nästan så att det bara är ett måste att ha med en sådan hit upp.

*Bada i den gröna sjön
Jag vet faktiskt inte om man får bada i den. De har varken bilvägar vid sjön och båtarna som går där är eldrivna för att inte släppa ut något i vattnet.

*Softa på hotellet
Det måste bli lite avspänt och lungt också. Om man bara hetsar runt för att hinna allt är det som att man inte hinner vara ledig något, men jag tror inte det är något problem för om det är så fint som det verkar på det här hotellet så vill man kanske inte ens lämna rummet. Och vad gör det. Utsikten kan nog avnjutas på balkongen vi har på rummet. =D

Det finns säkert fler saker som man bara måste göra, men vi får se vad vi hinner. Jag är säker på att vi kommer att ha tokroligt.

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2012-06-11 07:14:41

Det låter underbart!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela