Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag är SÅÅÅ nöjd med gårdagens arbete *behöver tips*

Publicerad 2012-06-12 10:04:37 i MyTrädgård,

När jag släppt ut hästarna nu på morgonen och kom tillbaka upp kändes det bara SÅÅÅ trevligt att komma till lägenheten. Känslan av att gå upp för den lilla sluttningen mot uteplatsen var helt annorlunda. I natt har det regnat och där jag igår drog bort massor med ogräs ser det faktiskt finare ut. Välkommen-skylten gör att det är ännu finare och känns naturligtvis välkomnande.

Jag har en stark känsla av att jag kommer behöva fortsätta arbetet med kullen idag. Kollade runt på lite trädgårdsbloggar och såg en som hade jättefint stenparti i sin trädgård. Då undrar ju jag nu: Tror ni det går att blanda ett stenpartiområde och ha några perenner vid sidan av? Ni som känner mig vet att jag älskar nattlysande junk i trädgården i stil med grodor, sköldpaddor, lampor osv. Det skulle passa perfekt in med ett stenparti.

Jag tänkte lägga ner tid på grundarbetet nu. Dvs om jag vill ha ett stenparti får jag lov att hämta stenarna under den här veckan för att senare kunna ägna mig åt blomeriet.


Ett litet stenparti mot öppningssidan av jordkällaren för att sedan övergå i hänglobelia över kanten ner mot dörren?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela