Real Time Analytics

Livet På En Kant

Arbetat med butiken idag

Publicerad 2012-06-30 12:41:23 i Vanlig vardag,

Jag känner mig faktiskt lite stressad. Ska ner till stallet nu och göra färdigt sjukhagen till den skadade hästen. Förutom Ante har vi en till i stallet som är skadad. Det var den veterinären tittade på igår. Den såg iaf bra ut i morse och vi hoppas att den är frisk när hon kommer tillbaka om tre veckor då även Ante ska kollas.

Idag har jag hunnit med att lägga ut lite bilder. Jag ska försöka hitta en skyltdocka att köpa så snart jag har möjlighet. Butiken har däremot fått fler besökare än jag kunnat ana och det gör mig glad. Jag hoppas att besökarna ska komma tillbaka och titta igen. Det känns som att arbetet just nu är ett mastodont-projekt, men jag börjar vänja mig nu. Jag hoppas att det i slutändan ska leda till någonting bra och det gör det säkert. Jag har finansiella mål uppsatta, men de kan jag naturligtvis inte presenterat offentligt. Eller, bara för att jag är jag kanske jag gör det en dag. Ha det gött! Nu ska jag ner och "arbeta" för att hinna vara i Väsby och färdig för fest om två(!!!) timmar. Hihi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela