Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ser ut som att det blir Norge ändå. =)

Publicerad 2012-07-08 22:09:51 i Vanlig vardag,

Verkar inte bättre just nu att jag kanske får mig en andra utomlandsvistelse i år. =) Känns asroligt. Resesällskapet blir detsamma som förra resan och eventuellt någon mer.

I Norge blir det isf till att fjällvandra, fiska och kanske bada "is"vatten. Det skulle vara jätteroligt att ta med sig Vson också, men det kan jag nog inte räkna med innan jag har kollat alla omsändigheter. Lyllo mig va´!

Det var lite roligt idag för det var en som kom och fråga mig om resesällskapet idag på jobbet. Hon sa att han såg så förtjust ut i mig. Det var roligt. Hon sa att det inte var konstigt att det gick så bra för mig och mina män då jag kallat den ena idiot och en annan person kallade jag jävla tönt här i bloggen för ett tag sedan. Nu läser ju knappast den personen bloggen eftersom han inte vill träffa mig. Fast jag undrar ibland över ordets kraft då jag inte sett till honom sedan jag skrev att jag tyckte han var en jävla tönt. Jag kanske får bli lite snällare. Det är ju inte så att jag egentligen bits.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela