Real Time Analytics

Livet På En Kant

...och vad händer nu?

Publicerad 2012-07-15 21:52:21 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Från en sak till en annan bara så här huxflux. En del av er som läser det här kanske trodde min facebookstatus berodde på förra inlägget. Nej, sådant är inte fallet kan jag säga. Han läser inte ens min blogg.


Nej, nu handlar det om något helt annat. Det här blev som någon form av katastrof. Jag har saker jag behöver ordna inom snar framtid. Det är ju inte så att man kan skriva om precis allt här i bloggen och saker som innefattar beslut som rör andra är inte saker man skriver först utan att berätta. Därav att jag inte har skrivit om just de här sakerna.


Som det var nu hade jag ett antal alternativ inför framtiden. Jag hade bestämt mig för att försöka köra på den linjen som jag kände var bäst för flest inblandade parter. Tyvärr så pga utomstående persons klantighet, oaktsamhet eller vad fan jag nu ska kalla det, Idioti?, går nu inte det. Eller går ju eventuellt inte det.


Vad ska jag göra nu? Hur ska jag lösa detta? En helt ny lösning på alltihop? Jo, tanken har slagit mig en par gånger.

Jag har varken tid eller ork just nu. Jag har andra saker att ordna med. Nytt jobb till exempel.


*Kan inte bara Gud, eller någon annan högre makt komma med det jag har väntat på i flera år nu? Jag tycker det är dags.


*När "den" ändå håller på. Lägg ett kuvert med arbetsinbjudan på tallriken till middag.


*Måla stallet och gör lite annat jag behöver göra.


Suck! Nä, människans dumhet får vi nog helt enkelt lära oss leva med.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-07-15 22:23:01

Allt löser sig... Det är jävligt besvärligt med väghinder, och ibland är dom alldeles förjävliga, men dom är till för att ta sig över!

Svar: Jo, så är det nog, men just nu har jag ont om tid och det känns som att övriga val inte var så tillfredsställande.
Livet På En Kant

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela