Real Time Analytics

Livet På En Kant

Min "psykiska sjukdom" dåra

Publicerad 2012-07-18 22:41:29 i Vanlig vardag,

Jag ska berätta för er. För några dagar sedan hamnade jag på någons blogg. Den här människan hade diverse problem bland annat missbruk och någon psykisk åkomma. Jag ögnade igenom inläggen och fastnade när jag helt plötsligt insåg att jag hade nästan alla symptom från åkomman. Skrämmande många. Missbruk har jag inte och så var det en grej till.

Det här gjorde mig först lite ställd. Visserligen insåg jag omgående vad som orsakat detta. Det är inte så att det är något man föds med eller som man har livet ut. Det heter PTSD. Googlar man det finns det massor att läsa. Jag gjorde dessutom ett snabbtest där jag hade 19 av 21 svar som tydde på att jag har det.

Nu väntar jag på ett svar från en person som tydligen lider av samma och sedan ska jag höra av mig till Vårdcentralen. Det känns bara så jävla stört att ringa in och säga: Hej! Jag tror jag lider av PTSD. Det som känns bra är att det går att göra fysiska tester om man har det eller inte. Det är bra. Då får man det svart på vitt liksom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela