Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag tänkte: Jag lägger ned bloggen!

Publicerad 2012-07-28 23:53:39 i Vanlig vardag,

Jag gjorde det idag. Känslan som spred sig i min kropp var obeskrivlig och olyckan som den fört med sig har varit för stor. Ja, nu tänker jag på bloggen. Idag läste jag som ni kanske vet ut 50 sätt att träffa den rätte. I boken uppstår ett dilemma som jag upplevde förra sommaren. Nu kanske inte ni som vill läsa boken vill läsa det här, men så är det. Jag måste bara berätta. I boken blir hon alltså förföljd av en som är ett ex till en som hon dejtar/har dejtat, kommer inte ihåg. Känslan när det beskrevs i boken kändes lika jävla illa som när det hände mig. Vad är det för jävla fel på folk?

Nej, jag vet inte. Jag funderar även ibland på om jag inte vill lägga ned skiten. What´s the point liksom? För vem skriver jag? Mig själv? Om det är mig själv jag ska skriva för skriver jag inte längre det jag vill skriva. Med rädsla för vad andra ska tycka och känna och jag skulle nog bli grymt hatad av andra. Så, vem skriver jag för och vad är meningen för den med att läsa?

Kommentarer

Postat av: Aj

Publicerad 2012-07-29 23:06:10

Jag tycker det är kul att läsa dina knäppheter :)

Svar: Jo, nu var det ett specifikt "fall" jag tänkte på som hände både i boken, och mig förra sommaren. Fast, det är klart, det kanske helt enkelt är någon form av standard om man bloggar.
Livet På En Kant

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela