Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ibland måste man bara tro!

Publicerad 2012-07-29 22:13:22 i Vanlig vardag,

Alltid när jag behöver något, eller att något ska lösa sig, ber jag Norton om hjälp. Det är dealen vi har. Vi har alltid haft den dealen. Och vet ni vad, som en skänk från ovan löser sig alltid allt på precis ett bra sätt. Av sig själv också. Det är helt otroligt. Ibland är det nästan så att det känns som att jag skulle kunna sätta mig ner och bara pilla mig i naveln och allt löser sig.
 
Nu är det nog inte så det förhåller sig. På vägen att allt ska lösa sig tror jag att man verkligen, verkligen måste vilja själv och det kräver visst arbete. Även den här gången löste sig det galant och jag är väldigt nöjd med hur utfallet verkar bli.
 
Sedan jag flyttade in i den här lägenheten känns det som att jag fått en magisk sfär runt mig som skyddar mig mot ont. Jag vet att det låter töntigt, men någon form av ängel måste ändå vaka över mig. Det bara är så. Allt känns bara så bra, även om jag är gnällig ibland.
 
Imorgon kan jag berätta om när hunden inte var här i veckan och det knackade på innerdörren. Hihi! Ni vet, om hunden inte är här, är det ju bara jag som är här. Spännande va!? Men det blir imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela