Real Time Analytics

Livet På En Kant

Vargen var lös i skogen

Publicerad 2012-01-15 16:46:54 i Vanlig vardag,

Jag och Vson gick ner till stallet för att arbeta. Till viss del för att vi såg andra där nere och att vi ville ha lite sällskap. Precis när vi hade klätt på oss och skulle börja gå såg vi en bil åka, typiskt, men sedan kom det också en. Innan vi gick laddade vi upp med följande pose.


Jo, det är faktiskt ett sätta att tagga igång enligt V även om vi tycker att det ser lite konstigt ut.

Väl i stallet hittade jag en som skulle promenera med sin häst skogen så jag och Norton slog följe. På så sätt kunde även V följa med och har dagen innehållit en skogstur är hans lycka total. Jag vågar inte ha med honom när jag rider. Ledsen att skärpan på bilderna inte är den bästa. Det är lite svårt att gå, försöka få kamerans fokus på springande hund, hålla i häst och lyckas trcka på knappen samtidigt.









V såg något i skogen och drog som en avlöning. Mitt hjärta hann stanna. Vi är jättenära Arlandabanan, typ 150 meter eller något sådant när vi går den promenaden och jag är livrädd att han ska springa på spåret. Där går bla Arlanda Express och de kör inte lite snabbt. Efter en stunds vrålande kom han iaf tillbaka.

Vi fortsätter att gå en bit och han får upp ett spår och börjar yra runt oss. Jag vrålar som en tok åt honon, men han blir som helt paralyserad. Då ser jag några hästar en bit bort i skogen som är lite stökiga så jag kallar in honom och håller i honom. När hästarna närmar sig oss berättar de som rider, som vi för övrigt känner, att de blev livrädda först och trodde att det var en varg som sprang runt. Hmmm, jag vet inte, men hur var det? Finns det vita vargar, eller inte?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela