Real Time Analytics

Livet På En Kant

Vågar du anta utmaningen?

Publicerad 2012-01-26 17:04:20 i Egen träning,

Köpte en stegräknare igår och idag var första gången jag använde den. Ni anar inte hur mycket jag egentligen går om dagarna. Det är helt otroligt faktiskt.

Sitter nu och funderar på hur mycket jag kommer att komma upp i idag. Enligt stegräknaren har jag förbränt 11843 kalorier, men kan man ens förbränna så mycket? Känns som att något inte står rätt till på inställningarna. Jag har inte ställt in vikt, steglängd och det där än, men antalet steg är detsamma oavsett.

Jag har gått otroliga 30530 steg i dag och dagen är inte slut. Nu ska jag ner och rida häst ett och häst två. Det kommer bli kanon. Frågan just nu är bara hur många steg jag kommer att gå innan dagen är slut? Vad tror ni? Antar ni utmaningen att köra stegtävling mot mig, eller ger ni upp på förhand? Det är väl en utmaning om något? Hur går ni över 30 000 steg?

Nej, nu blir det lite middag, soffhäng och sedan stallet igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela