Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nytt år och nytt hopp!

Publicerad 2012-01-01 22:04:39 i Vanlig vardag,

Så, då var det nytt år igen. Jag tror på det här. Har några beslut jag måste ta i veckan om lite saker. Jag tror att det kan bli bra. Ska fundera lite för det blir fler långsiktiga planer och vad vi kan kalla investeringar. Grejen är den att om de här "investeringarna" ska göras krävs planer långt in framtiden och det hela måste ses som en affärsplan. Ja, ni förstår att det är en hel del att tänka på.

Nu är det iaf bingen. Jag har några dagar kvar innan jag får mina fyra dagar semester, som jag nu tycker att jag är värd efter enbart 5(!!!!!!!) lediga dagar på fyra-fem-sex veckor eller vad jag nu är uppe i. Trött så in i bängen är jag iaf och glöm inte bort att de fem dagarna hade jag även två hästar att ta hand+ en hel del fodringar i stallet så om jag är trött nu är det helt ok. Tre dagar bara sedan vila, vila och åter vila. Börjar känna mig som en fucking jävla bitch för att jag är så trött nu(fast det kanske jag alltid är, vad vet jag?).

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela