Real Time Analytics

Livet På En Kant

Min väg mot en miljon läsare.....

Publicerad 2012-01-23 05:15:00 i Vanlig vardag,

Kommer ni ihåg rullstolsbloggen? Eller, inte rullstol, rulltrappebloggen. Säger alltid fel. Det var en snubbe som hittade på en massa om en rulltrappa han lagade i Flemmingsberg. Han fick galet mycket besökare. Det slutade med att det kom fram att han bara var en stor lögn. Han lagade inte rulltrappor. Det gör inte jag heller för den delen, men det jag vill komma till är att han alltid skrev tider och vad han gjorde och så. Om jag nu vill ha en miljon läsare kan jag alltid pröva att köra på hans linje.

Dagen ser ut som följer:

05.15 Första väckningen kör igång (mobilen) För övrigt jävligt trött på ringsignalen nu. Snoozar. Varpå kl ringer åter 05.20(ibland 05.21 om det tar mig en minut att snooza om), ringer åter fem minuter senare.

05.30 Andra ringningen. Här är både väckare och mobil ställd. Min förhoppning är att jag ska klva upp den här tiden och hinna njuta av morgonkaffe. (Båda snoozas)

05.31 Snoozen från första väckningens tredje runda körs. Snoozas om

05.45 Hjärnan börjar räkna ner till minsta möjliga marginal för att hinna göra kaffe, vilket f ö är morgonens viktigaste, släppa ut hästar samt hinna köra till jobbet.

06.29 Konstaterande: Måste upp hinna göra kaffe, spara tid genom att först fixa kaffet och sedan ta på mig mina kläder. Tar i kaffekokaren och inser att det var så jävla kallt på golvet att jag hann bli kissnödig och måste på toa först. Fan, tiden går, det här ingår inte i minsta möjliga marginal. Kissa snabbt, skynda tillbaka till köket, starta kaffebryggaren.

06.32 Tillbaka i sovrummet. Konstaterar att jag inte orkar leta nya kläder. De  jag jobbade i igår fungerar idag. Ingen känner ändå om man luktar illa när man jobbar i stall(trosorna är ju rena).

06.33 Tillbaka i köket. Kommer på att jag glömt stoppa brödet i brödrosten innan. Suck! Jaja, det hinner nog tina lite medan jag släpper ut hästarna.

06.37 Börjar känna enorm ångest över det förbannade kaffet. Rinn igenom någon gång. Jag har inte tid att ha en så seg kaffebryggare

06.38 Orkar inte vänta på att det sista kaffet runnit igenom. Häller upp i termos, fyller med lite mjölk. Klart! Kommer på att jag inte stoppat mackorna i en påse. Hinner inte nu. De får ligga löst med resten. Sååå skitigt är det ju ändå inte i en plastkasse. Väska? Nä, jag har inte tid att stänga en dragkedja på morgonen.

06.40 Stoppar åter in huvudet genom dörren för att kontrollera att jag inte glömt stänga av kaffebryggaren. Kan det verkligen börja brinna om jag lämnade lite kvar? Borde inte det bara bli väldigt bränt under dagen?

06.43 Stannar bilen utanför stalldörren. Om jag nu inte var tvungen att skrapa rutan. (Har inte budgeterat tid för det ännu.)

06.44 Börjar springa ut med hästarna och undrar varför jag inte kunde klivit upp till halv sex.
När jag tagit ut hästarna färdigt tittar jag på klockan och konstaterar att någon klocka måste ha gått fel. Vad fan tog sådan tid? Den är 06.57. Fuck, det tar ju 5-7 minuter att köra till jobbet. Måste ha kaffe! Nej, jag glömde packa mugg. Tur att jag glömt en begagnad i bilen sedan igår. Lite skit rensar magen.

Dagens första timme är avklarad......nu ska jag bara överleva resten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela