Real Time Analytics

Livet På En Kant

Man blir ju fan mörkrädd- Körkort till häst - NU, tack!

Publicerad 2012-01-23 16:28:05 i Vanlig vardag,

Varför finns det inte körkort på precis allt? Skaffa barn, häst, hund, katt, ja, inte fan vet jag vi kanske ska sträcka oss ända till guldfisk. Är inte det lättast? En jävla plåtlåda till bil däremot behöver man körkort för att köra.

Satt och kolla DN, har svikit och läst AB ett tag, men nu vill jag vara riktig igen. Bara fejkar läser AB. Där hittade jag en artikel om stackars hästen Charlie som hade vanvårdats. Han bodde med sina hästkompisar Lorna och Dunder Garry. Jag undrar någonstans när man blir blind pch slutar se. Charlie hade hovar som växt 50 cm (!!!!!!!!!). Här springer liksom folk omkring och gnäller på att Putte hade 1 cm för lite spån, eller fick 10 gr för lite kraft. Nej, usch jag orkar inte tänka på sådant här. Blir bara ledsen över alltihop.

"Man avlägsnade sedan de halvmeterlånga hovarna för att röntga dem. Och veterinären Gunnar Rangul skrev därefter ett utlåtande där han konstaterade att skadorna med säkerhet är flera år gamla.

”Undertecknade har ej tidigare sett eller sett beskrivit i medicinskinsklitteratur likartade kraftiga förändringar.”, skriver Rangul i sitt utlåtande."

Alltså man tror inte att det är sant. Kolla en gång till i artikeln fanns det fem bilder på de tre olika hästarna och stallet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela