Real Time Analytics

Livet På En Kant

Mackmiddag framstår fan som nyttigt asså!

Publicerad 2012-01-25 05:15:00 i Vanlig vardag,

Idag är en ny dag. Jag inleder morgonen med att fixa lunch, för jag åt ett paket Ballerinakex till middag igår. Det är fan inte ok asså, men min gissning är att du säkert gjort det någon gång. Fast du kanske åt BragoChoklad, lösviktsgodis, bulle med mormors hosta på eller något annat. Hörde en på ICA Maxi säga: Ta en sådan där med mormors hosta på också. Det var när jag var och handlade måndagkväll och stod vid bake-offen. På ICA har de 50% på dagens efter kl 20. Det blir fem valfria för femton spänn. De var slut tisdag lunch för jag  behövde äta tre på kvällen när jag kom hem(en eller kanske två i bilen på vägen hem). Jaja, nu är det slut med det. Jag kan inte vara så här onyttig. Fatta att jag inte går upp. Visst är det konstigt. Jag sket ju i att köpa 200gr chokladkakan som jag hade rabattkupong för på 12 spänn. Fattar inte vad jag ska med en sådan till. Vill ju inte ens köpa en 100gramare liksom.

Igår slog bloggen nya rekord. Mina en miljon läsare är faktiskt inte långt borta nu, eller jo, det kanske de är, men mitt mål är nog uppnått innan jag tidsfristen gått ut.

Idag spårar nog något samtalsämne ur, as ususal. Skillnaden innan var att jag inte vågade skriva sådana här saker. Alla vet ju att vi pratar, eller åtminstone tänker såna saker. Du kan på fullaste allvar inte mena att du aldrig tänkt: "Satan vilken bitterfitta. Hon skulle behöva lite kuk." Nu vill jag bara säga här att om du aldrig tänkt tanken har nog vi andra tänkt den om dig och det säger väl mest om dig. Då borde du ta och åtgärda.

Träffade för ett tag sedan en som jobbar i en sexshop på en middag, men det kom inte fram förrän efter jag hade åkt hem. Det var ju inget kul. Det är väl betydligt roligare att man säger att man jobbar med det än: Nä, jag flyttar bara bajs. För det är ju det jag gör mest hela dagarna. Lägger bajs i en kärra och tömmer i en container. Snipp, snapp snut så var sagan slut. Och vad är du? Jo, men jag är flyttgubbe. Att det sedan är bajs jag flyttar, har det med saken att göra?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela