Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ledig dag

Publicerad 2012-01-05 11:08:27 i Vanlig vardag,

Idag är en av mina lediga dagar och jag har inte gjort någonting. Eller, det beror på hur man ser på saken. Jag har sett Frozen Planet på SVTplay. Den var bra. Mycket intressant.

I övrigt har jag bara suttit i soffan och gjort ingenting. Nu ska jag gå ner till stallet och fixa där. Idag tänkte jag mocka ur boxarna ordentligt för jag såg att containern blivit tömd. Sedan ska jag tömma färdigt Antes förra box för det har jag inte gjort ännu. Några kärror kvar. Körde för någon dag sedan men jag fick inte plats med mer i mina boxar som jag har nu. Känns som att hästarna redan har en halvmeter bädd därinne. Sadelkammaren måste jag flytta ur färdigt också. Jag måste planera lite i min nya sadelkammare så allt får plats. Just nu är det lite trångt och ska det in saker för ännu en häst krävs lite hjärnarbete för att få till det.

Idag tänkte jag också hämta en byrå så jag har någonstans att lägga rena kläder när jag tvättat dem. Garderoben är som rätt full redan(dörren går fortfarande att stänga). Det är nog lite om dagen.

Just det, jag ska börja förbereda för glassen till imorgon och tänkte pröva på chokladglass idag. Antar att det kräver lite mer arbete eftersom smeten inte är kall från början eftersom chokladen måste smältas.

Sedan blir det utannonsering av stallplats och annons om att jag letar medryttare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela