Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag ska berätta en sak för er alla. I natt hände något.

Publicerad 2012-01-10 16:37:21 i Vanlig vardag,

Jag ska berätta en sak för er alla. I natt hände något. Jag vaknade mitt i natten och hade fått magsjuka. Iofs hade jag lite ont i magen igår kväll, men det var långt ifrån riktig magsjuka. Det är inte värsta sortens magsjuka jag har. Den när man bara ligger i ett nedsläckt rum med en hink bredvid sängen. En sådan gång har jag haft färut. Det jag kommer ihåg mest av det var att mina gula byxor ramlade ner i hinken och jag hade druckit nyponsoppa. Ni förstår, byxorna blev gröna.

Nej, någon sådan magsjuka har jag inte den här gången. Vägen till toaletten i natt kändes dock som att springa ett maraton och knipa med skinkorna. Det var förjävligt. Jag vet, man ska inte skriva om sådana här saker, men ni läser ju trots allt och lite underhållande kanske ni finner det. Seriöst är jag rädd för att gå och skita just nu. Det låter helt sjukt, men så är det. Antar att jag kommer att bli tvungen till slut, det var det jag var i natt, men då väntar jag till dess. Vill inte vänta för länge dock. Resultatet kan bli illa då.

Nej, magsjuk är inte det man vill vara. Asjobbigt att veta att man måste städa toaletten sedan också. För inte nog med att man mår jävligt illa toan känns dessutom jävligt äcklig och man mår ännu sämre bara av tanken att vistas i badrummet. Toan måste alltså städas och det helst medan man fortfarande är sjuk. Allt blir en enda ond spiral. This shit stinks!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela