Real Time Analytics

Livet På En Kant

Inte hittade jag några engångsligg.....

Publicerad 2012-01-25 22:05:26 i Vanlig vardag,

Ja, ni läste rätt. Jag var på ICA Maxi och handlade och igår såg jag att någon tagit en bild på ett kvitto där den handlat ett engångsligg på ICA för 55:-. Naturligtvis ville jag veta vad det var så jag gav mig ut på en liten jakt.



Först gick jag på rea-avdelningen. Där hittade jag inget. Inte så konstigt heller, och sedan undar jag någonstans vad jag håller på med om jag letar bland reavarorna(det är väl sånt jag hittat innan antar jag och det har vi konstaterat inte var någon bra avdelning). Till slut kommer jag fram till lamporna och blir då upplyst om att lammkött finns i färskvarudisken, bland nötköttet kan man hitta tjur och bland frukten finns diverse sorter där man kan välja efter tycke och smak. Sagt och gjort tog jag en tur runt i butiken. Fick också nys om att man kan gå till återvinningen samt att de på infon jobbar PÅ kundrelationerna. Snacka om välfylld butik alltså.

Jag hittade en sak som jag tror man kan använda om man blir sur och inte vill att ens engångsligg ska gå vidare till någon annan kund.



Inget inköp blev det dock idag för jag hittade inte själv varan engångsligg. Kanske att jag måste ta med mig bilder till infon och fråga direkt där. Det gäller väl att jag ser till att det är en man som står där innan jag går dit med tanke på min homofobi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela