Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hånskrattade åt någon annan idag. Det var roligt!

Publicerad 2012-01-09 17:31:23 i Vanlig vardag,

Suck! Idag hade jag träffat herr Snygging om det inte varit så att han åkt iväg ett tag. Det känns ju lite, ja, inte riktigt vemodigt, men jag borde nog ha gjort något ändå. Inget att gräma sig över. Han kommer tillbaka. Det är en sak jag är säker på iaf. Har jag tur kanske han gör en snabbvisit någon dag innan också. Det skulle vara lite roligt.

Tog en sväng förbi affären och nu har jag mat resten av veckan. Gjorde någon form av planering inne i mitt huvud och fick till en liten meny för hela veckan. Inleder idag med det enda som jag inte kunde ta och göra till lunch imorgon också. Inte likt mig att planera så långsiktigt. En hel vecka liksom.

Nu ska jag sitta och softa en stund. Har ni tur kanske jag har något roligare att skriva om senare. En rolig sak hände idag. Jag fick skratta ÅT en annan och jag tror att det var rätt hånfullt också. Tyvärr kan jag nog inte skriva i detalj. Det kan se illa ut i någras ögon. Roligt hade jag(och några till) iaf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela